Luottamustoimet:

Kaupunginvaltuutettu

Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen

Luottamusmies, JUKO ry.

OAJ Pirkanmaa Alueyhdistyksen VOL-jaoksen varapuheenjohtaja

Tampereen Ensi-ja turvakoti ry:n hallituksen jäsen

Lasten -ja nuorten harrastajateatteri Sirpaleteatteri ry:n puheenjohtaja, Hämeenlinna-Iittala, Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenteatteri

Puoluevaltuutettu, Kd Pirkanamaan piirihallituksessa toiminnanjohtaja nimikkeellä mukana, Puoluekokousedustaja

Pirkanmaan KD Naispiirin puheenjohtaja, NYTKIS Pirkanmaan edustajajäsen

Olen ollut:


OAJ Pirjanmaan Alueyhdistyksen hallituksen jäsen, 6 vuotta


Pirkanmaan Osuuskaupan edustajiston jäsen


OAJ:n Valkeakosken paikallisyhdistyksen puheenjohtaja 2 vuotta 2015 ja 2016


Valkeakosken Lastentarhanopettajat ry. hallitusjäsen, varapuheenjohtaja, lm

Harrastukseni:

- Lenkkeily, ulkoilu ja uinti perheeni kanssa

- Olen ollut harrastajateatteriohjaaja Suomen Harrastajateatteriliiton alaisessa Lasten - ja nuortenteatteri Sirpaleteatterissa, ohjannut siellä 18 vuotta.

Nyt viime aikoina olen ollut teatteriprojekteissa ohjaajana mm. Vapaana laulan -musikaali oli huima, ihmeellinen ESITYS. Se oli 50 henkilön voimanponnistus. Käsikirjoitimme, teimme porukalla yhteistyössä (KIRSI EINOLA -musiikill.työskentelyn ohjaus, minä henkilöohjaus ja näyttämötyöskentely, apulaisohjaajana, solistina/näyttelijänä oli MERI-HELMI LAAKSONEN). Tämä Työttömän miehen selviytymistarina kosketti Valkeakosken kaupunginteatterilla, huhtikuussa 2009. Sama porukka jatkoi Itsenäisyyspäivänä Laulu Suomelle -musikaalilla (perustui Lasse Heikkilän Suomalainen Messu-sävellykseen), 6.12.2009, Tietotien lukio. Viimeksi teimme porukalla Apian uudella Kesäteatterinäyttämöllä Saippuakuplia-musikaalin Paperityön ehtooseen 14.8.10 sekä 12.8.11. Katsojia kävi molemmissa esityksissä n.700-800 henk., ja meillä kaikilla oli hyvä tunnelma. Porukkahenki on parasta, ja se ilo mitä katsojille voidaan välittää!

Ohjaan, teemme yhdessä myös keikkaluontoisesti pienproduktioita, PANTOMIIMIÄ nuorten draamaryhmän kanssa esim. Valkeakosken asuntomessuilla/torin esiintymislava, kesällä 2009. Sortavala, Helylä 2011, Sastamalan ITU ry:n tapahtumassa 2011 esitys. OTAMME KANTAA ASIOIHIN PANTOMIIMIDRAAMAN KEINOIN!

- Olen saanut Suomen Harrastajateatteriliiton Hopeisen ansiomerkin 22.4.89 tunnustukseksi tekemäni harrastajateatterityön hyväksi.

Projekti 2010:

Laulu Suomelle-musikaali,

KUNNIANOSOITUS VAPAALLE ISÄNMAALLE

Aika: 5.12.2010 klo 13 -14 Sampola, juhlasali, Tampere

Esitys pohjautuu Lasse Heikkilän säveltämään Suomalaiseen Messuun, sekä Laulu Suomelle -musikaalin kantaesitykseen 6.12.09

(Alkuperäinen ohjaus 2009: Kirsi Einola-kapellimestari, Riitta Haapala)

Vapaa sisäänpääsy.

Esityksen kesto noin 1 h

Esityksen päätyttyä ilmainen kahvitarjoilu!

Esitys on kunnianosoitus kansallisen kulttuurin pioneereille, itsenäisyyden puolesta taistelleille veteraaneille ja jälleenrakennustyön väsymättömille sankareille. Haluamme musiikin, liikkeen ja kuvien avulla muistuttaa, että Kaikkivaltias on pitänyt kansastamme huolta joka hetki ja saamme luottaa, että Suomen tulevaisuus on edelleenkin Hänen varmoissa käsissään.

Ohjelma:

Kansanedustaja Leena Rauhalan tervehdys

LAULU SUOMELLE- MUSIKAALI, kesto 1h

Loppusana ohjaaja Riitta Haapala

Kahvitarjoilu

Projektivastaava, ohjaus: Riitta Haapala

Musiikillinen ohjaus:

Orkesterin johtaja -Meri Helmi Laaksonen

Kuoron johtaja- Jenni Jokiaho

Koreografi: Betrina Boren

Valosuunnitelma, valot: Sirpa Pursiainen