Kuvia ja ajatuksiaimg_2892.jpg

"Tee kaikki mitä voimallasi tehdyksi saat."  

Ainoastaan sydämellä näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.

   -Pikku Prinssi-

 Työtä ja päätöksentekoa työkoneen äärellä...

 

 

Brysselissä syksyllä 2010, KD-Pirkanmaan Piirihallituksen kanssa. Olimme Europarlamentissa Sari Essayahia tapaamassa. Myös kauniit kahvilat ja sotilasmuseo tuli tutuksi väliajalla...

 img_8040.jpgimg_7619.jpg

 

"Ystävyys on kuin lyhty. Tuuli saa sen liekin lepattamaan, mutta ei milloinkaan himmennä sen kirkkautta." Susannan kanssa kahvilla ja jäätelöllä.

 img_8081.jpg

 img_7921.jpg

 

 img_7677.jpg

 

 img_7543.jpg

 

 

 

 

 

Yhteisöllinen,ihana, koskettava Laulu Suomelle-musikaali 5.12.2010 Tampereen Sampolan juhlasalin näyttämöllä. Oli ilo olla ohjaajana projektissa jossa mukana tekemässä lapsia ja nuoria koskettavissa rooleissaan, maskeeraajaoppilaita, nuoria huippumuusikoita, jykeviä mieskuorolaisia, suloisia naiskuorolaisia, kauniita ja taitavia solisteja,iloisia kahvionrouvia,valoja, äänentoistoa, tekniikkaa, talkootyötä 60:n ihmisen voimin.Tässä itsenäisyydenjuhlassamme meitä oli n.500 henkilöä iloitsemassa itsenäistä Suomeamme, kunnioittaen sotasankareiden, sotaveteraanejemme arvokasta tehtyä työtä. "Miksi Suomi olet levoton, vielä turva Jumalassa on. Vaikka sammuis tähdet älä pelkää Jumala ei hylkää, siihen luota vaan, vesi virtaa alla routamaan..." Lasse Heikkilän san,, säv.

 img_2045.jpgAtro kuvassa -"Kauan sitten teilleni lähdin uhmaten Jumalaa...Itkua katuvan kansan..."-nuorten vihalaulu/tanssi, jossa onnellinen, anteeksiannon, elämänvoittava loppu...

img_2218.jpgsany0202.jpgks.alakuva...vapaus.

Riitta, Leena ja Sirpa

Itkua katuvan kansan...kohti vapautta. Kuva Laulu Suomelle-musikaalin kantaesityksestä 6.12.09, Tietotien lukion auditorio, Valkeakoski. Ohjaus Kirsi Einola, Riitta Haapala, Musiikillinen johto K.Einola. Esitys oli 2009 menestys, 400 katsojaa, sama yhteisöllinen Laulu Suomella- musikaalin tekijäporukka mukana."Yhdessä olemme enemmän."