Riitta Haapala, KD

Share |

Lauantai 22.5.2010 klo 23.28 - Riitta Haapala, KD


13.05.2010 19:05 | Riitta Haapala

tavallisten toiveiden toteuttajaksi

Tänään olen puhunut, miettinyt... Lähtenyt toteuttamaan asioita sitä kohti mitä haaveilen...Etten sano vanhana, miksen yrittänyt tehdä asioille jotain. Miksi en noussut kuono tuulta kohti, taistoon muiden kanssa, taistoon puolesta lähimmäisen.

Siksi sanon:" Haluan tavallisten toiveiden toteuttajaksi." Sillä tavallisten asioiden jatkuminen elämässämme ei ole enää itsestäänselvyys, kuten Tavallinen perhe, Toiveita työstä, Toteuttaa omia haaveita turvallisesti, pelkäämättä...

Voimmeko luottaa siihen, että elämä voi vieläkin kantaa?..kuten  joskus kotisivuilleni kirjoitin luottavaisesti seuraavasti...

mottojani:

"Asiat tuppaa järjestymään."

"Älkää murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekkin päivälle oma vaivansa." Matt.6:34

Voimme edelleen luottaa että asiat järjestyy ajallaan. Jumalamme on järjestyksen, eikä epäjärjestyksen Jumala. Hän on ennalleenasettaja. Hänen huomassaan on edelleen kansakuntamme toivo... tavallisten toiveiden toteutus.

Siinä neuvonpidossa selkenee politiikka ja päätokset sekä päivittäinen työmme! Rauhallista yötä!  -Riitta Haapala, KD-

 

Ei kommentteja.

 Rohkeutta ja pelottomuutta vuodelle 2010!
07.01.2010 00:34 | Riitta Haapala

Rohkeus on, että uskaltaa toimia pelosta huolimatta. Rohkeus on pelottavaa. Rohkeutta ja uskallusta voi kehittää vain tekemällä rohkeusharjoitteita…” (Himanen 2008).

Ihmisen tarve on tulla nähdyksi ja rikastua toisesta ihmisestä vastavuoroisesti. Iästä riippumatta sisäinen tarpeemme on aina samansuuntainen. Kuten Juha Tapio (2003) laulussaan toteaa: ”Sinut nähdä kun saan ja nähdyksi tulla, kaksi pelkonsa voittaa…"


26.-27.10.08 Vaalitulosten jälkeen -"Ei väellä, ei voimalla..."

KIITOS JA HALAUS TEILLE KAIKILLE JOTKA LUOTITTE JA KANNUSTITTE MINUA! TEITÄ ON PALJON, JOTKA TEITTE TÄMÄN MAHDOLLISEKSI!!YHDESSÄ JATKAMME! TAIVAANISÄN TASKUUN JA HYVÄÄ YÖTÄ! terveisin, Riitta Haapala, 118 ääntä, KD, Valkeakoski


 25.10.08 "Muutoksen aika..."
25.10.2008 21:40

 

25.10.08 "Muutoksen aika..."

Viimeisen vaalikahvituksemme jälkeen tänään oli ilo lähteä lenkille illan hämyyn. Lempeän tuulen kuiskintaa, ja kiitosmieli päivän tapahtumista. Huomenna voi olla myrskyä ja huono ilma, mutta se ei vie toivoamme. Lähdemme äänestämään, uskon niin...

Siellä lenkillä tuulen kuiskiessa mieleeni tuli Juha Tapion tulkitsema MUUTOKSEN AIKA -laulu. Laitan nämä sanat myös Sinulle, joka nyt luet tätä...Sanat menivät näin:

Kuule, kuinka tuuli soi, yli hiljaisuuden laulaa. Meihin Luoja laulun loi, sydän nostaa kiittämään. Katso kuinka huojuu puu, kuinka tuuleen oksa taipuu. Sydän hiljaa avautuu, valo syttyy sisimpään.

Siis älä pelkää, kuin jokin muuttuu. Matkaan jo lähde, tässä on tie. Jumala antaa sen mitä puuttuu, lävitse kaiken hän sinut vie. Havahdu uskon todellisuuteen, Hän saapuu arkeen kuin ennenkin. Sinua kutsuu johonkin uuteen. Sen mitä annat, saat takaisin. 

Katso kuinka rantaan lyö, aalto matkan pitkän jälkeen. Samoin meissä luomistyö, muodon löytää hiljalleen. Katso, muuttolintu käy yli valtamerten kuohun. Määränpää ei vielä näy, vaan se nousee siivilleen. Siis älä pelkää... (Levyltä Mysterion, Anna-Mari Kaskinen, Pekka Simojoki). -RH-


( Päivitetty: 26.10.2008 11:31 )

 HÄTÄHUUTO LILJAN 1v.3kk. PUOLESTA! -ELINLUOVUTUSKORTTI VOI PELASTAA MONEN SUOMALAISEN ELÄMÄN!
25.10.2008 10:07

25.10.08  HÄTÄHUUTO LILJAN 1v.3kk. PUOLESTA! -ELINLUOVUTUSKORTTI VOI PELASTAA MONEN SUOMALAISEN ELÄMÄN!

Kuuntele tämän blogin lukija TAMPEREEN RADIOTA klo 10 tai lue Tampereen Radion sivut! Kuulet Radiosta LILJAN äidin (Valkeakoskelta) koskettavan haastattelun, Liljalle pitäisi saada pikaisesti maksansiirto!!!

Arvioltaan vain joka viides suomalainen on kirjoittanut elinluovutuskortin. Voit soittaa AIHEESTA YLEISRADION NUMEROON 2130 200 kello 10 jälkeen!

Yleisradion pikaisen kyselyn mukaan monet pelkäävät ajatusta luovuttamisesta tai asiasta ei ole tarpeeksi tietoa, ja siksi pienet punaiset elinluovutuskortit (SAA APTEEKISTA) jäävät käyttämättä!

VIEKÄÄ LUKIJAT TIETOA ETEENPÄIN, TUSTUKAA AIHEESEEN, JA JOS MAHDOLLISTA täyttäkää pieni elinluovutuskortti rahapussiinne valmiiksi! Monen ison ja pienen henki voidaan pelastaa Sinun Avullasi!

(Pyyntö  ja lupa tämän asian kirjoittamiseen on saatu Liljan äidiltä!) -RH-


Avainsanat: Riitan aatoksia


Kommentit

21.1.2011 9.08  coach outlet

Your blog is beautiful!

24.2.2011 10.24  coach7store

Knowledge and talent come only from practice.

24.9.2011 12.27  Chanel Bags

?This does not mean that states will be able to lower their standards or escape accountability,? the president said. ?If states want more flexibility, they?re going to have to set higher standards, more honest standards that prove they?re serious about meeting them.?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini