Kiviä taskussa - syviä haavoja...tänäänkin saa alkaa alusta

Share |

Lauantai 22.5.2010 klo 23.31 - Riitta Haapala,KD


”KIVIÄ TASKUSSA - SYVIÄ HAAVOJA … MUTTA TÄNÄÄNKIN SAA ALKAA ALUSTA”

Ostin hetki sitten Exitin uuden levyn. Kuuntelin sitä ja laulu Kiviä taskussa jäi mieleeni. Eilen tulimme lasten kanssa pois uintireissulta naisporukalla, ja taas laulu soi autossa. Sanat ja koko levy lohdutti ja ilahdutti meitä äitejä, kun lapset iloisesti höpöttelivät takapenkillä. Meidän miehet menivät toisella autolla edellä , ja meillä oli aikaa jutella ja pohtia tämän ajan menoa Exitin laulujen kautta...

Jotkut kappaleet puhuvat voimakkaasti tässä ja nyt. Kirjoitan Jari Levyn säv./san. Kiviä taskussa… jospa joku lukijakin saisi tästä kiinni uudella tavalla tms.

”PÖYDÄLLÄ VIIKKOJEN LEHDET, VANHOJA LEIVÄN MURUJA. NURKAT JA  OVEN PIELET TÄYNNÄ ROSKAPUSSEJA. LAMPUISSA ROIKKUVAT SEITIT SÄ NIITÄ TUSKIN ENÄÄ NÄÄT. OLET NIIN TOTTUNUT NIIHIN JA ETTÄ ON NIIN HÄMÄRÄÄ. MINÄ EN VOI OLLA NÄKEMÄTTÄ, KUINKA TAHTOISIT JO LUOVUTTAA. MUTTA PALJON JÄISI ELÄMÄTTÄ ELÄMÄSTÄ JONKA TÄNÄÄN ROSKAT PEITTOAA.

SULL ON KIVIÄ TASKUSSA PAINOJA SIELUSSA. MÄ TIEDÄN ETTEI ELÄMÄ OO AINA HELPPOA. TIEDÄN ETTÄ JOSKUS ON SAATAVA TUNTEA; SYVIÄ HAAVOJA, ISKUJA VIILTOJA, ETTÄ YMMÄRTÄISI TÄNÄÄNKIN SAA ALKAA ALUSTA.

KAIKESTA NÄKEE ETTET ODOTTANUT KÄYVÄN NÄIN. SAMAA VANHAA TAHRAA PESIT ITSES VÄSYTTÄIN. EI OLE LIIAN MYÖHÄ EI OLE VIELÄ YÖ. ANTAA TUULEN VIEDÄ, KAIKEN TURHAN ROINAN POIS. ETTÄ VOSIT LUOTTAA EMPIMÄTTÄ, USKALTAISIT OLLA IHMINEN. ETTET JUOKSIS KARKUUN TUOTA KÄTTÄ JOKA SIELUSTASI VEISI SAASTAN LIKAISEN. SUL ON KIVIÄ TASKUSSA…TÄNÄÄNKIN SAAT ALKAA ALUSTA.”

Avainsanat: kannustus


Kommentit

21.1.2011 8.04  factory coach outlet

You gave great points here. I found nearly all people agree with your blog.

24.2.2011 10.24  cheap coach bags

I would like to appreciate the great work done by You! Please continue posting like this.

24.9.2011 12.24  coach bags

?This does not mean that states will be able to lower their standards or escape accountability,? the president said. ?If states want more flexibility, they?re going to have to set higher standards, more honest standards that prove they?re serious about meeting them.?

28.10.2011 12.32  MornbenElissa

Even so, you can buy such discounted bags today, because the Louis Vuitton always returns after a few years, so you'll have the chance to be in vogue with very little money invested.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini