Uimahalli -ihmisten kohtauspaikka

Share |

Torstai 17.6.2010 klo 14.02 - Riitta Haapala, KD


Uimahalli -ihmisten kohtauspaikka

Lähdimme taas kerran perheen kanssa uimahalliin, tällä kertaa Nokian uimahallille, kun sinnepäin oli muutakin asiaa. Täytyy tunnustaa, että olemme Pirkanmaan kaikkien uimahallien ystäviä. Kivoja uintireissuja on tehty Valkeakoskella, Kangasalla sekä Tampereellakin.

Iloinen puheensorina täytti saunan. Suihkussa kiva täti kyseli tyttäreltäni uintikuulumisia... ja sitten tädit jatkoivat juttuaan terveysvinkeistä sekä hyvän ruuan merkityksestä. Altaalla me vanhemmat nauroimme lastemme vesileikkejä, juttua näytti riittävän  tuntemattomienkin ihmisten kesken. Tähän samaan iloiseen ilmiöön törmään hyvin usein uimahalleissa. Ainakin naistenpuolella ajatuksia vaihdetaan...

Mietinkin sitten kotimatkalla uimahallien merkityksellisyyttä ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Ei vain fyysistä kuntoa ja iloa, vaan myös psyykkistä hyvinvointia tarjoaa uimahallikulttuurimme.

On hyvä että uimahalleistamme pidetään huolta ja  uusiakin rakennetaan. Nyt kesän tullen uimahallit pitänee taukoa, mutta syksyn tullen käyttöprosentit nousevat toivottavasti yllätyslukemiin...

Avainsanat: hyvinvointi


Kommentit

5.6.2011 12.10  Laina

Tämä sivu näyttäisi menevä rikki, kun katselen sitä IE:ssä... Enivei, hyvä kirjoitus - lisää samanlaista!

10.9.2011 20.23  Halvin pikavippi

Oma poikani on kyllä kans aivan innoissaan uimahallireissuista, ja paikallinen uimahalli vielä juuri remontoitiin. Se on mielestäni hyvää julkisten varojen käyttöä :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini