Laihdutuspillereitä ja -juomajauhetta, kaalikeittoa, kivennäisvettä ja kananmunia vai Loputonta luottoa Luojan luomana?

Share |

Maanantai 11.10.2010 klo 1.40 - Riitta Haapala, Kansanedustajaehdokas 2011


Naisen elämä lienee kisaa kilojen kanssa, tai ainakin jonkinlainen kamppailu käynnissä jostakin, että riittäisimme ja olisimme jotakin. Kuva naisesta on edelleen vääristynyt, tai nainen on väärinkohdeltu  ja – ymmärretty. Naispoliitikkoja on arvosteltu ulkonäöstä, lihavuudesta, ja tätä kautta jopa kelpaamattomuudesta esiintymään televisiossa. Voiko ulkonäkö olla passi, oikeus puolustaa ihmisten oikeuksia, naisten ja lasten asiaa. Toivon itse pääseväni vaikuttamaan parempaan huomiseen omana itsenäni.

Kertomusta omasta kipuilustani, kamppailusta kilojen kanssa:

Kuulostanee kummalta, mutta olen laihduttanut varmaan aina. En ole ollut jatkuvasti ylipainoinen, mutta olen elänyt erilaisia kuurejani kokeillen. Ollessani mallimitoissa 57kg, mietin 2 kiloa vielä pois. Todellisuudessa lihoin vasta odottaessani poikaani. Painonvartioissa laihduin, mutta Anna - Riikani synnyttyä 4 vuotta sitten, kilojen kanssa kilpajuoksu vain kiihtyi.

Ennätykseni oli kuukaudessa -7kg vähähiilihydraattinen ruokavalio, eli sokeria, vehnää yms. vältellen. Rasva paloi ja lihakset jäi. Selluliitti suli, kaksoisleuka karkasi ja mahakivut meni menojaan. Virtaa riitti kuin voimalassa. Mutta joulu koitti; limput, laatikot ja leivonnaiset. Oltiin pian lähtöruudussa. Hetken tuskaisena todellisuuttaan tuijottaen tajuaa tärkeintä, nämä kilot eivät haittaa kaiken sen hyvän keskellä, mitä Jumala haluaa antaa meille.

Myös juuri lukemani Pekka Lahtisen kirja Luojan lääkkeet rohkaisee ravinnosta ja lääkkeistä Jumalan sanan varjossa. Asiasisältö tukee Ekokonservatismi-ajatustani. Syö läheltä luontoa, jalostamatonta, lisäaineetonta, aitoa Luojan luomaa ruokaa. Ollaan tarkkoja valinnoissamme! Tehdään asioita ekologisuutta ajatellen!

Laulan itselleni levollisena lastenlaulun:” Minä olen kaunis ja minä olen ihana, minä olen ruma ja kamala. Joskus olen huono ja joskus hyvä, OLEN SOPIVA, sillä minä olen minä!”

Kirjoittaja:Riitta Haapala,Kansanedustajaehdokas 2011, Lastentarhanopettaja, Ammatillinen opettaja, Kaupunginvaltuutettu, Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen, Luottamusmies JUKO ry.(AKAVA/OAJ), KD:n Piirihallituksen jäsen, LTOL -valtuutettu, Harrastajateatteriohjaaja

Avainsanat: terveys


Kommentit

24.9.2011 12.26  coach bags

?This does not mean that states will be able to lower their standards or escape accountability,? the president said. ?If states want more flexibility, they?re going to have to set higher standards, more honest standards that prove they?re serious about meeting them.?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini