Isänpäivän innoittamana

Share |

Sunnuntai 14.11.2010 klo 14.10 - Riitta Haapala,KD


Isänpäivän innoittamana - Rohkaisua ja onnea isälle perheessä ja elämän haasteissa

Tämän päivän Rohkaisun sanaksi sivuilleni laitoin sellaista, joka sopii myös tämän 14.11 juhlapäivän merkkihenkilöille, isille.

12.6.10 Joosua 1:9 "Olenhan minä sinua käskenyt: Ole luja ja rohkea; älä säikähdy äläkä arkaile, sillä Herra sinun Jumalasi on sinun kanssasi missä ikinä kuljetkin."

Elämämme on ajoittain niin haasteita ja muutosta täynnä, että isät tarvitsevat suurta rohkeutta ja voimaa toteuttaa isän tehtävää.

On hienoa että isyys on tullut näkyväksi. Isät ovat ylpeitä lapsistaan julkisesti, ottavat vastuun hoidosta ja kasvatuksesta tasapuolisesti äidin rinnalla.

Myös viimepäivien isien kommentit, ja artikkelit ovat ilmaisseet isän merkitystä perheensä keskellä. Lapset ovat kaikki myös isälle. Ei ole enää vallalla käsitys, että synnyttävä osapuoli olisi kaikesta vastuussa ja kaikkitietävä-kaikkivoipa. Vanhemmuus alkaa olla yhteinen projekti Suomalaisessa perheessä.

Isyys on myös kykyä olla pomo, tarttua perheen tilanteeseen perheen päänä, silti olla tasa-arvoisessa suhteessa vaimoonsa. Vastuunottajana isä tekee ratkaisuja, joissa pitää olla johdonmukaisen jämpti, etenkin murrosikäisen lasten isänä, jossa neuvoja ja rajoja antava vanhempi ei ole suosituin.

Uskallusta, rohkeutta, rakkautta  ja riemua isille 14.11 toivottaen!

  

Avainsanat: perhe


Kommentit

24.2.2011 10.24  cheap coach bags

I would like to appreciate the great work done by You! Please continue posting like this.

24.9.2011 12.24  coach bags

?This does not mean that states will be able to lower their standards or escape accountability,? the president said. ?If states want more flexibility, they?re going to have to set higher standards, more honest standards that prove they?re serious about meeting them.?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini