On sitä turvallisuus, isän syli ...ajatuksia isästä

Share |

Keskiviikko 30.6.2010 klo 13.39 - Riitta Haapala


On sitä turvallisuus, isän syli ja hiljaisuus ...

Aamulla tyttäreni 4v.9kk. lauloi lastenlaulua, "mulla olla voi, mulla olla voi kotona isä, mulla olla voi isä verraton, kaikilla ei oo joiltakin puuttuu, on monilla kuitenkin isä verraton..." Meni hetki ja Anna-Riikkani kysyi: "Miks pitää olla isä?". Sitä sitten pohdittiin...löytyi monta syytä...ja oma isäkin on niin kiva, vaikka se tänään on töissä. Kävimme syvälliset keskustelut pienen viisaan ihmisen kanssa.

Palasin ajatukseen, kun kuuntelin äsken kesälomamusiikkina Hanna-Mari Heleniuksen laulua Syliin. Kävin sunnuntai-iltana isäni ja vaarin haudalla kukkia kastelemassa...mietin silloin su Reijo-isääni, lapsuutta, isän kauniita sanoja, kuinka tärkeä olin ollut hänelle. Myös isän isä Hattulan-vaari oli maailman paras vaari, lempeä huumorimies, joka löysi kaikkeen ratkaisut, opetti vihdantekoa ja lihasopparesepti oli mainio hänellä. Pikkusiskoni Varpu nauroi myös minulle eilen Hattulan-vaarin juttuja, kun olimme lasten kanssa uintiretkellä...Nyt he lepäävät vierekkäin, isä ja poika...Kiitos heille kaikesta.

Haikeudessa välillä, mutta myös jälleennäkemisen toivossa. Hanna-Marin laulun sanoihin tähän lopuksi...Syliin.

"Vieläkin pakenen isäni syliin kun ulkona viheltää tuuli. Huolet kun vyöryvät voimien yli, Hän itkuni murheeni kuuli. Isäni Taivaisen syli on suuri, ei siellä pelkoa ole. Lepoa ja huolenpitoa Hän tarjoaa lapsilleen.

On sitä turvallisuus, isän syli ja hiljasiuus. Jokainen henkäys Rakkautta kertoen sydän lyö sydäntä vasten. On sitä turvallisuus, isän sydän ja hiljaisuus, haavoja parantaa läheisyys taivainen. Hän isä on, Isä kaikkien."

Avainsanat: hyvinvointi


Kommentit

21.1.2011 9.08  factory coach outlet

Great post. Thanks!

24.2.2011 10.24  cheap coach bags

I would like to appreciate the great work done by You! Please continue posting like this.

24.9.2011 12.25  coach bags

But experts said it was a measure of how profoundly the law had reshaped America?s public school culture that even in states that accept the administration?s offer to pursue a new agenda, the law?s legacy will live on in classrooms, where educators? work will continue to emphasize its major themes, like narrowing student achievement gaps, and its tactics, like using standardized tests to measure educators? performance.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini